Deklaracija o oglašavanju
Podaci koje unosite činiće Deklaraciju, koja je po Zakonu o oglašavanju (član 11.), obavezna za sva pravna lica - preduzeća ili preduzetnike. Oglašivač je dužan da prilikom postavljanja oglasa tačno popuni sve obavezne podatke. Ovi podaci neće biti javno dostupni i tretiramo ih kao poverljive u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Deklaracija važi sve do promene podataka o oglašivaču. U slučaju promene podataka, prodavac je dužan da tu promenu unese u svom Korisničkom nalogu Izmenite deklaraciju.
Registracija nije obavezna osim za korisnike koji žele da se oglašavaju putem istaknutih oglasa i banera i za pravna lica.
VAŽNO! Obavezno popuniti sva polja. Lični podaci se tretiraju strogo poverljivo. Od svih unešenih podataka u oglasima se pojavljuje samo korisničko ime, telefon i grad oglašivača. Ostali podaci (npr. ime, prezime, adresa) neće biti dostupni za javnost.
Pravljenje duplih korisničkih naloga je zabranjeno.
Ukoliko se bavite prodajom novih ili polovnih delova i imate potrebu da istovremeno istaknete Vašu ponudu u vidu oglasa ili banera, izaberite jedan od paketa iz naše ponude. Za više informacija o paketima oglašavanja kliknite ovde