Uslovi korišćenja

Opšta pravila

Korišćenjem bilo kog dela portala www.polovni-delovi.com i svih njegovih delova, smatraće se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala www.polovni-delovi.com, ili bilo kog  njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala www.polovni-delovi.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal www.polovni-delovi.com sadržaj objavljuje u dobroj nameri. Sadržaj portala www.polovni-delovi.com koristite na vlastitu odgovornost i portal www.polovni-delovi.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Zabranjeno je davati lažne informacije i oglase koji nisu u skladu sa zakonom ili uredjivačkom politikom portala www.polovni-delovi.com. Portal www.polovni-delovi.com ne može biti odgovoran za posledice takvih aktivnosti. Svaki korisnik je odgovoran za istinitost unesenog sadržaja na portalu polovni-delovi.com. Ukoliko smatrate da neki sadžaj nije tačan ili da je došlo do zloupotrebe sadržaja, možete koristiti formu koja se nalazi ispod svakog objavljenog sadržaja na portalu www.polovni-delovi.com, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal www.polovni-delovi.com može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagođavanje shodno pravilima korišćenja portala, uređivačkoj politici portala www.polovni-delovi.com ili iz drugog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.

Autorska prava

Portal www.polovni-delovi.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.polovni-delovi.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da se na portalu  www.polovni-delovi.com nalazi sadržaj kojim smo povredili Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
Žalbe pošaljite putem kontakt forme

Korisnici


Urednici sadržaja sajta zadržavaju pravo da odbiju pružanje usluga bilo kome u slučaju da smatraju da je došlo do kršenja nekih odredbi.

Portal  www.polovni-delovi.com zadržava pravo privremenog suspendovanja ili potpunog i trajnog ukidanja pristupa Korisniku nekim ili svim pruženim uslugama u slučaju nepoštovanja nekog od navedenih stavova Opštih pravila, u cilju zaštite servisa i drugih korisnika.

U slučaju kršenja Opštih pravila svu odgovornost za eventualne direktne ili indirektne štete snosi isključivo Korisnik.

Korisnik prihvata obavezu da nadoknadi sve eventualne gubitke, štete i troškove nastale kršenjem bilo kog dela Opštih pravila.

Korisnik kome zbog nepoštovanja Opštih pravila bude ukinuto pružanje usluge, nema pravo na povraćaj novca, a u slučaju kršenja zakona će biti prijavljen nadležnom organu u skladu sa zakonskim obavezama.

Sajt  www.polovni-delovi.com ima pravo da odbije pružanje usluga u slučajevima:

· ako postoji osnovana sumnja da su podaci o identitetu, odnosno pravnoj sposobnosti korisnika, ovlašćenju ili pravu na zastupanje, netačni ili neistiniti.

· ako postoji osnovana sumnja da je korisnik napravio više korisničkih naloga za sebe ili više lica sa ciljem kršenja Zakona o zaštiti potrošača po članu III NEPOŠTENA POSLOVNA PRAKSA ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon)

· ako postoji osnovana sumnja da korisnik oznakama, podacima ili oblikom, stvara zabunu kod potrošača u pogledu porekla, kvaliteta ili drugih svojstava robe koju prodaje.

· ako postoji osnovana sumnja da Korisnik zloupotrebljava ili ima nameru zloupotrebljavati neku od usluga koje pruza sajt  www.polovni-delovi.com ili ako omogućava trećoj osobi zloupotrebu tih usluga.

Portal  www.polovni-delovi.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala  www.polovni-delovi.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Istinitost i tačnost informacija, upisi korisnika

Postavljanjem oglasa na portal www.polovni-delovi.com, korisnik potvrđuje tačnost informacija koje je uneo pri unosu oglasa.

Portal www.polovni-delovi.com ni u kom pogledu ne odgovara  za tačnost i istinitost podataka na portalu www.polovni-delovi.com datih od strane posetilaca sajta.

Modifikovanje i promene pravila

Portal www.polovni-delovi.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila..

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portala www.polovni-delovi.com, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kakvim okolnostima portal www.polovni-delovi.com neće biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišćenja ili oslanjanja na portal www.polovni-delovi.com.