Izjava o zaštiti privatnosti za www.polovni-delovi.com

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti ocrtava vrste privatnih informacija koje se prikupljaju na www.polovni-delovi.com i način na koji se koriste i štite te informacije.

Log Files
Kao i većina web sajtova i mi skupljamo informacije u vidu log fajlova. Informacije iz log fajlova se sastoje od: Vaše IP (internet protokol) adrese, Vašeg ISP-a (internet provajdera), podaci o korišćenom browser-u prilikom posete našeg sajta (npr. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome), vreme posete i pogledane stranice prilikom Vaše posete. IP adresa, i druge slični podaci nisu vezani za bilo koju informaciju lične identifikacije.

Cookies (kolačići) i web beacons
www.polovni-delovi.com koristi kolačiće za evidenciju korisniku-specifičnih informacija o stranicama kojima korisnik pristupa ili posećuje, kako bi smo prilagodili sadržaj stranice na osnovu tipa Vašeg web-browser-a ili druge informacije koje posetilac pošalje putem svog web browser-a. Neki od naših partnera za oglašavanje (Google Adsense) i mi, možemo takođe koristiti kolačiće da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našem sajtu.
  • Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji.
  • Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase Vašim korisnicima na osnovu Vaših poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.
  • Posetioci mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže
Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati šta učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne, pogledajte Google privacy center.

www.polovni-delovi.com nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane treće strane oglašivača.

Otkrivanje prikupljenih podataka
www.polovni-delovi.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

• Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,
• Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava www.polovni-delovi.com sajta i druge imovine ili posetilaca.
• Identifikacije osoba koje krše zakon, obavještenja i ugovore www.polovni-delovi.com, prava trećih lica, ili na drugi način nelegalno koriste www.polovni-delovi.com
• želji ili naredbi korisnika.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila
Korišćenjem usluga www.polovni-delovi.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane www.polovni-delovi.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.